måndag 16 november 2009

Pimpa gamla lampan!

Bilder lånade ifrån: boligmagasinet.dk

Återbruk och att kunna göra om sina gamla prylar är något jag verkligen tycker om. Det finns så mycket enkelt man kan göra för en billig peng och lite sprayfärg. Denna "pimpade" lampan hittade jag på boligmagasinets hemsida. Visst blev den gamla fula, bruna och tråkiga bruna lampan läcker!
Klicka här så har jag länkat direkt till sidan så kan du se mer exakt hur man går tillväga.

Kramar Elin.

6 kommentarer:

 1. Tack för din goa kommentar hos mig ;-) Var det du som ville ha mönstret till hjärtat? Ville du ha det så kan du maila mig din adress till nastet@hotmail.com

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 2. Bra att göra om gammalt billigt blir det med :)
  Jag är ju värde på att förklara så hoppas bilderna förklara en del :)

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fint du gör, roligt med så mycket inspiration!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Ja återanvändning gillar jag också. Så gott som all decoupage jag gör är ju återanvändning, eller ibland "livräddning", utan decoupage skulle jag nog t.ex ha slängt ut min gamla dammsugare och tagit ner min fula Torky-hållare så nu har jag ju kunnat undvika att köpa nytt :-) "Din" lampa skulle passa i mitt kök, där har jag gröna detaljer lampan ser ut att ha samma gröna färg som mitt durkslag :-)

  Oj vilket rum din kompis har, och vilka fina saker hon gör. Den där godisburken var ju en riktig läckerbit, vilket kul och fantasifullt sätt att utveckla scrappandet på. Jovisst ser bilderna kanske lite små ut (eftersom collaget har en stor vit bakgrund som tar plats) men man kan ju klicka på bilden :-) och då blir den ju jättestor!

  Aha, så du är ett Proffs minsann :-) Säljer på julmarknad, vad roligt. Jättefina tomtar och snyggt med lite olika färger på mössorna. Det blir marknader i hemtrakten antar jag? Men hojta till om det skulle bli nåt ställe i Stockholm :-)

  SvaraRadera
 5. Tack för goa kommentarer hos mig :)

  Lampan var ju riktigt läcker, det är riktigt häftigt hur man kan förvandla något fult till något så fint! Och så är man snäll mot miljön samtidigt! Idag ska jag "återbruka" en gammal lampskärm... :)

  SvaraRadera