tisdag 18 augusti 2009

Tillbaka igen!


Bild: Privat.
Nu känns det som om sommaren iallafall börjar närma sig till sitt slut... Det har blivit lite kallare ute och de flesta har påbörjat sin arbeten igen efter semestern.
Jag har haft en underbar sommar! Jag har verkligen varit lyckligt lottad och har fått göra så mycket roligt. Vi har varit i Norrtälje och hälsat på min familj och bara njutit av dagarna. Vi har gjort små utflykter, ätit och druckit gott på restaurang. Åh, vad jag har känt mig bortskämd!


Bild: Privat.
Min älskade sambo; Magnus har flugit 4 gånger denna sommaren trots sin stora flyg fobi. Jag är så stolt över honom att han gör det ändå fast jag riktigt kan se hur dåligt han mår när vi ska göra det.Bild:Privat.
Sen bar det av till Mallorca; Colonia Sant Jordi. Helt underbart! Mallorca är klart underskattat som semesterort. Så vackert det är!
Vi åkte runt hela ön och fick se otroligt mycket, serpentinvägar, grottor, slott, kloster, citrus och olivodlingar.
Vattnet var helt underbart. Rent och kristallklart.


Bild: M. Flink.

Jag på balkongen i Mallorca. Varmt var det! Närmare 30 grader fast det var kväll!


Nu under sommaren har jag också hunnit med att göra en del roliga loppisfynd, börjat med en del nya pyssel projekt och hunnit bli färdig med en del. Men det kommer jag att visa en annan dag.
Ha det så bra så länge!


1 kommentar:

  1. Hejsan vännen och välkommen hem till Svedala.....idag är det iaf sommarvarmt. Men håller med dig. Sommaren går mot sitt slut och kvar är en massa pysselkvällar - eller hur?

    Jag är jätteledsen att jag glömde av din födelsedag. Finns inga ursäkter för det..:=(
    Ger dig massor av grattiskramar såhär i "efterrätt". Kram vännen
    Hälsningar AC

    SvaraRadera