tisdag 25 augusti 2009

Rethosta och surftips!

Det blir inte mycket gjort här hemma nu. Det känns som en kråka har flyttat in permanent i min hals. Någon som vill byta hals ett tag?

Mini-hypokondriker som man är var jag ju tvungen att googla på rethosta. På olika forum kunde jag läsa var att man skulle sluta hosta. Ja du läste rätt. De råd man hade fått av läkare var att man skulle undvika att hosta så skulle det gå över. Kul.Nu när jag ligger här hemma och är för matt för att göra något mer kreativt har man ju massor med tid att surfa runt och titta ordentligt på sina favorit bloggar och sidor. En av mina favorit sidor är butiken och nätbutiken Precious som finns i Norge.Bild lånad av: Precious.noDe restaurerar och renoverar gamla möbler och ting så att de blir som nya men ändå med en personlig tusch. Här hämtar jag en stor del av inspiration till mina egna "pyssel" projekt.

Jag gillar verkligen tanken med recycling/återanvändning. Just för att det är bla ekonomiskt, du får unika och icke massproducerade möbler och inte minst viktigast; det är miljövänligare!


Ha en fortsatt bra dag!

Kram Elin.

1 kommentar:

  1. Vilken jättehärlig blogg du har! Har hittat massor med inspiration och kommer garanterat tillbaka! :)

    SvaraRadera