onsdag 26 augusti 2009

Några av mina favorit bloggar!

Nu har jag äntligen fått komma till doktorn. Min envisa och eländiga rethosta visade sig att vara Bronkit (luftvägsinfektion). Så det är därför jag har varit så dålig på att bloggasistående!


Nu har jag iallafall äntligen uppdaterat min favoritlista på bloggar. Dessa är de senaste svenska bloggarna jag har lagt till.

www.sarakristoffer.com/hus
Denna bloggen är en sida som jag fastnade för direkt! Hon lämnade en kommentar på min sida, och jag undrade hur jag kunde missa den? Massor med inspiration!
http://www.sarakristoffer.com/hus/


AprillAprill Johanna som skriver om sitt liv och jobb som frilans designer. Massor med vackra och inspirerande foton. http://blogg.aprillaprill.se/index.htmlPyssel & Design, Pyssel hobby och en släng design. En personlig och mysig blogg skriven av Cissan som bor i Norge. Titeln på bloggen säger väl resten! http://cissan.wordpress.com/Dona blogg.
En välskriven blogg om inredning, trädgård, blommor, loppis, pilflätning och massor med annat läsvärt och roligt!
http://donablogg.blogspot.com/

Pyssla mera... en svensk prinsessa i Norge.
En jätte fin blogg med en massa ögongodis! Kategorier som pyssel, inredning, mat och bak bla. http://pysslamera.blogg.se/Proforma, för formens skull.
Om du inte kan få nog av form och design ska du titta in här! Här kan du se alla godbitarna ur det senaste i inredningsvärlden.
http://proforma.blogg.se/Hem & Inredning. Inspirerande blogg om inredning, shopping och loppisfynd. Massor med roliga tips hur du kan "pimpa" dina prylar! http://hemochinredning.blogspot.com/Flex inredning. Inredning och design. Färg, form och funktion. Inspiration. Här kan du läsa om roliga designyheter. Härifrån har jag fått mycket inspiration!http://flexinredning.blogspot.com/


Bild: Min hund Ida, som inte kanske ger mig så mycket inspiration men glädje!

Nu har jag lovat mig själv att jag ska bli bättre med att ge mer kommentarer till alla bloggar jag läser. För jag vet själv hur glad jag blir om någon har skrivit en liten hälsning till mig. Ha en fortsatt bra blogg höst alla bloggare och läsare!

Kram Elin.

4 kommentarer:

 1. Tack för det fina omdömet, blir superglad! Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du gillar min blogg, vad glad jag blir! Tack för det! Ska titta runt hos dig nu.
  Trevlig helg... och krya på dig!
  Irene

  SvaraRadera
 3. TACK för fina ord på min blogg och länkningen! Är själv dålig på att kommentera men det gör inget! Är glad att du tittar in! Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Men nu blev jag jätteglad! Jag tackar så mycket :)
  Jag har varit lite småförkyld och inte bloggat på några dagar och så kikar jag in i min blogg idag och ser din kommentar. Blev pigg och glad med en gång :)
  Jag ska minsann kika runt lite på din blogg. Tycker det är roligt att kunna titta in på för mig nya bloggar.
  Ha en härlig söndag
  kram
  Cissan

  SvaraRadera