måndag 8 juni 2009

Scrappa en burk!

Scrapbooking är något som bara blir mer och mer populärt. Scrapbooking innebär att man dekorerar sina fotoalbum. Det kan vara med tygband, utstansade figurer, minnesaker, dikter osv. Listan kan göras hur lång som helst bara fantasin sätter sina gränser. Det enda du bör tänka på om du använder foton är att allt material du scrappar med skall vara syrafritt annars riskerar du att fotot blir förstört med tiden.

Min väninna Ann - Charlotte största intresse är just scrapbooking och gör fantastiska fotoalbum och kort. Jag beställer alltid kort från henne när jag behöver. Det är roligare att komma med ett kort som är unikt än ett massproducerat. Nu är hon med i Designteamet Scrapnet så där kan man kika in och titta på hennes fina kort!
Sist jag var hemma hos Ann - Charlotte hade hon gjort jätte söta godisburkar av målarburkar (nya förstås ;)) med julmotiv. Jag blev superimpad och ville så klart göra en egen!
Så här blev min som jag gjorde till min gubbe och fyllde med lakrits inslagna i cellofan.


Oftast är den tom... men den står alltid framme! Nya oanvända målarburkar kan du köpa i en vanlig målaraffär.

Bilder: Privata.

1 kommentar:

  1. hej! vad roligt att se din fina blogg. jag ser att vi gillar samma saker :) pyssel & loppis :) jag ska kika lite närmare när jag har mera tid. kan säga att jag åxå gillar jag blommar. har precis varit och tittat i deras sommarbutik med hantverkare från stan. massvis med inspiration! kram

    SvaraRadera