söndag 21 juni 2009

Konst på galje.

Nu är denna midsommarhelgen till ända också. Jag hoppas ni har haft det lika bra som jag! Vädret har varit hyfsat och vi har haft en slapp och skön helg.

Idag har jag och ett par väninnor varit på Ikea. Jag ÄLSKAR Ikea! Och det bästa med att åka med tjejkompisarna att man kan gå där lääänge och titta utan att någon står och suckar över axeln... Vad är det med oss tjejer och Ikea egentligen? Ja det är ett annat kapitel men ni förstår nog vad jag menar. ;)

För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt loppisfynd. Ett par gamla tidningar
"ALLT för denna vecka" från januari 1941 och december 1942. Jag betalade 40 kr för båda tidningarna men på den tiden kostade de 35 öre!
I januari numret kan du läsa om; "Sanningen om Greta Garbo." och i december numret;
"Ingrid Bergman som framgångsrikt sköter Adams fyra söner."När jag var på Ikea köpte jag 2 st byxgaljar; LYCKA. Jag tidningarna är så vackra på omslaget
och ville ha dem framme som konst men samtidigt inte inramade utan också tillgängliga så att
man kan läsa dem när man vill utan att behöva bryta upp en inramning!Så nu hänger de i vår hall "inramade" i två LYCKA - byxgaljar från Ikea.
I morgon kommer jag att blogga om en annan sak från
Ikea som jag använder till något annat
än vad det egentligen ska vara till från början.
Ha det så bra så länge!

Bilder: Privata.


4 kommentarer:

 1. Vilken kul idé att hänga upp tidningarna i galgar! Riktigt snyggt och retro!

  SvaraRadera
 2. Riktigt rolig ide, kanske att jag snor den ifrån dig om jag hittar nån rolig tidning att hänga upp! Ha en skön vecka! Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ja det är härligt att gå på Ikea! Synd bara att närmaste ligger så långt bort. Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Hejsan elin, nu har jag lagt upp en bild på högtalarna i inlägget du läste i min blogg.. det var flera som undrade så att jag inte gjorde det med detsamma. Vilken hrig blogg du har!

  Kram sofie

  SvaraRadera