onsdag 17 februari 2010

Tvättdag.

Bild lånad ifrån: Mellbyboken.


Idag händer det inte mycket av denna delen i stan. Tvättdag idag. *suck* Tvättstugan 5 trappor ner utan hiss. Känns som ett stort projekt varje gång..... *dubbelsuck*


Nä! Jag ska inte gnälla. Tänk då när man fick gå ut och tvätta i sjön, det var tider det!

I morgon är det loppis här i stan. Jag hoppas jag gör nåt roligt fynd och att ag hittar det jag letar efter. Har ett litet pyssel projekt på "G".


Hoppas ni får en bra dag!

Kramar Elin.

5 kommentarer:

 1. Ja efter regn kommer solsken... eller jag menar efter tvättstuga kommer loppis!!!
  Hoppas du hittar det du söker!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för hälsningen jättekul att du gillar min blogg, vi ser ju ut att ha ett gemensamt intresse,det bästa som finns LOPPIS

  SvaraRadera
 3. Man måste få gnälla lite ibland:) Men håller med dig om att vi har det bra idag. Kul att få se det fina fotot.
  Annika

  SvaraRadera
 4. Ja, nog är det lättare att tvätta kläder nuförtiden. Även om det fortfarande är ganska tråkigt. :-)

  Hoppas du gör fina fynd imorgon!

  SvaraRadera
 5. Ja det är så skönt med att bo långt ner, som jag, just att ha nära till tvättstugan. Jag har rätt nära till sjö också men jag tror nog att folk skulle börja undra om jag ställde mig och tvättade där... mitt i stan, gärna klädd så där också :-)

  De där bakverken såg ju aptitliga ut :-) fast när det gäller bullar så föredrar jag nog äkta vara :-) Dammsugarna ser ju ut att vara stickade, kanske nåt du ska testa? För du kan nog sticka tror jag, du måste bara prova först :-) Jag trodde att jag kunde... köpte garn och stickor och sen... hur sjutton lägger man upp maskor?! Sticka är ju liksom inte som att virka ;-) Men jag grävde lite i minnet och sen funkade det och jag har fått ihop en halv mössa än så länge, och det går framåt.

  SvaraRadera