tisdag 8 september 2009

Bloggfunderingar.

Jag har funderat lite... eller rätt så mycket faktiskt. Funderat fram och tillbaka om jag egentligen vill fortsätta att blogga. Det känns om om den anledningen till att jag skulle börja till att blogga har försvunnit. Jag ville göra det för min egen skull. Jag skulle skriva om mig själv och mina kreativa idéer jag har.

Nu känns det mer som att det personliga har försvunnit och det var ju inte det som var meningen. Jag vill komma till den känslan jag hade med bloggandet jag hade från början där jag inte hade någon prestations ångest hur jag skrev eller hur min blogg såg ut. Eller om någon läste min blogg och kommenterade eller inte.

Jag är bara den jag är. Jag kommer aldrig bli någon stjärnbloggare och jag är inget datasnille och jag kan inte heller skriva de bästa texterna.
"Min vrå..." får nog helt enkelt bara bli som den blir. Så jag avslutar min "lampvecka" och gör ett nytt försök och börjar skriva på nytt så jag hade tänkt mig från början.
Ha det så bra alla där ute om det finns nån som läser detta och kommer tillbaka!

Kramar Elin.

1 kommentar:

  1. Självklart ska du blogga för din egen skull, det ska ju först och främst vara roligt! Tror att det lyser igenom och märks och dessutom gör det roligare att läsa. Ser fram emot ditt fortsatta bloggande! :)

    SvaraRadera