tisdag 4 maj 2010

Underbara vårblommor!

Bild: "Sippus Bulgarius"


Nu är det en av de vackraste tiderna på året! Solen är uppe längre och alla tittar upp som små mullvadar ur sina hålor. Häromdagen var jag och min sambo ute på en liten utflykt till Torups slott som ligger strax utanför Svedala här i Skåne. Helt underbart! På vissa ställen var marken nästan helt täkt och vit av vitsippor. Jag önskade att jag hade plockat med mig några blommor hem men tyvärr blev det inte så.


Hittade iallafall detta fina arrangemang på blomsterpassions hemsida. Hon är så fantastiskt duktig och jag får alltid sån inspiration och mycket tips där.

Bild lånad ifrån: Blomsterpassion.se


Klicka här så kan du se mer hur hon har gjort exakt. Blommorna är ju lätta att byta ut mot andra också ifall de skulle vissna. Prismor är lätta att hitta på loppisar eller antikaffärer för några kronor styck.


Ha det bra!

Kram Elin.


Ps. Jag har en ny blogg (Sagolikt pyssel) tillagd på min lista "Bloggar jag gillar". Kolla in där! Ds.

4 kommentarer:

 1. Visst är det vackert nu , men finast är väl ändå han som sitter i mitten med tungan utanför.

  SvaraRadera
 2. Åååh, vilka härliga bilder och vilken go hund :))) Här har snön nästintill helt regnat bort nu och solen har återvänt! Lite väl kallt dock. Är också inne på betongtankar men har inte kommit igång ännu, men det ska bli jättekul! Tack för dina goa ord hos mig :)

  Kram Lycke

  SvaraRadera
 3. Vad go' hon ser ut, Ida, man vill bara klia henne på magen:) Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Men vilken goding som sitter där och luktar på blommorna:)
  Kram Annika

  SvaraRadera