måndag 31 maj 2010

Swedish hasbeens

Vill ha, vill ha! Känner mig som en litet trotsigt barn som står och stampar med fötterna hårt i marken. Swedish hasbeens träskor har förtrollat mig och förvrängt hela mitt huvud. Jag vill ha!

Bilder lånade ifrån: Swedish hasbeens


Men eftersom de är ruggigt dyra får jag nog avstå för de passar inte alls min plånbok... Men man kan väl få drömma? Klicka här om ni vill se mer av dem....


Ha en fortsatt bra dag!

Kram Elin.

6 kommentarer:

 1. Skulle också vilja ha om jag kunde gå i så höga. Snygga.

  SvaraRadera
 2. Åh, den där "vill ha"-känslan är så jobbig! Jag brukar bli så otroligt grinig när jag får den. Precis som när jag var tre år eller nåt. ;-)

  Du får surfa vidare tills du hittar något annat (mer plånboksvänligt ;-) ), som du vill ha, och så får du radera det här inlägget och glömma skorna. ;-)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig...men de kostar lite too much för min plånbok med:) Dessutom får jag lätt skoskav och just av "träskor" så kanske det inte är något för Milla-fötterna trots allt. Men snygga är de:) ...snart är det sommar - då kan vi gå barfota:) Kram

  SvaraRadera
 4. Jag får ofta också den där vill ha känslan, ibland försvinner den snabbt men inta alltid och när den inte försvinner kan det vara värt att investera =)
  Jätteläckra skor!
  Kram Rebecka

  SvaraRadera