lördag 1 maj 2010

Ett nytt försök.

Nu ska jag göra ett nytt försök att bli lite flitigare med min blogg igen. Jag har haft en rätt så personlig jobbig svacka ett tag men nu ska det förhoppningsvis det värsta vara över.

Jag har inte pysslat speciellt mycket här hemma förutom att jag har jobbat med mina tomtar och ett annat litet betong projekt jag tänkte spara med att visa. Stina med sin blogg Sagolikt pyssel kommer nämligen att starta ett typ av en "pysselstaffet" där jag har blivit ombedd att vara med i. Det ska bli jätte kul! Så håll utkik!Som ni kanske vet är jag också arbetsökande/arbetslös sedan en lång tid tillbaka. Förhoppningsvis ska väl det börja ljusna lite nu. Jag har varit på intervju på ett möbelföretag här utanför stan. Bara ett sommarjobb men ändock Jag kommer att få besked nästa vecka så jag håller tummarna allt jag kan.Annars kommer jag att tillbringa sommaren med att praktisera hos en väninna som nyligen har startat en butik i Smygehamn. Butiken kommer att heta "Lise på landet". Jag har redan varit där och hjälpt henne att plocka upp en massa nya prylar. Så jag kommer nog inte att gå sysslolös denna sommaren i allafall!Så här ser butiken ut i inuti! Längst bort kan ni se ryggen på mig, grå tröja och ljust hår. Den 27 maj ska hon ha öppning!


Ha en fortsatt bra dag!

Kramar Elin.

5 kommentarer:

 1. viklen rolig affär den får man inte missa om man semestrar . Hoppas att du får jobbet i möbelaffären . Fin framsida med på bloggen der jag . Jag är inne på din sida varje dag den är så bra man ser alla uppdateringar på alla bloggar på din sida . ha en bra dag Kram Pysseliten

  SvaraRadera
 2. hej elin!
  Vilken mysig butik, kul att få arbeta i den. Lycka till med jobb!

  SvaraRadera
 3. Kul för dig att få jobba med att öppna en så fin butik! Ska försöka göra ett besök där under sommaren. Lycka till med jobbsökandet - hoppas verkligen du mår bättre snart! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Ja, de där svackorna är inte kul, men jag tröstar mig med att varje gång man kommer ur dem är man lite klokare och vet lite mer om vad man behöver för att må bra osv. :-) Och då kan man vara tacksam för att man får dem. I alla fall efteråt. ;-) Haha!

  Jättekul att du vill vara med! :-D Har du ngn mail jag kan nå dig på? OM du inte vill lämna adressen i en kommentar kan du bara maila mig ett "hej" på pyssel(at)sagolikt.se, så att jag får den.

  Hoppas du får en härlig söndag! Själv har jag fått värsta städrycket (ovant men roligt Haha!) och sen ska jag plantera jordgubbsplantor. :-)

  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Var ligger den butiken i Smygehamn?

  SvaraRadera