söndag 18 april 2010

Tittar in en stund...

Glesare och glesare blir det här på min lilla blogg... Jag hoppas att det kommer att bli bättre snart. Men jag hoppas ni fortfarande tittar in hos mig ändå.

Jag har varit fruktansvärt trött och orkeslös på sistående. Äter Levaxin för min Hypotyreos vilket jag tror är lite ur balans och ska gå och ta nya prover. Så snart ska jag nog bli lite piggare!Annars är det mest mina betongtomtar som tar mest tid. Det blir inte mycket annat pyssel. Den 28 - 29 maj ska jag vara med på Smygegillet som är varje år i Köpmannamagasinet i Smygehamn. Smygegillet är ett gille där olika konsthantverkare ställer ut sina verk.

Nu i helgen har det även varit jobbmässa för det nya möbelvaruhuset XXXLutz som kommer att starta i Malmö till hösten. Jag och ca 6000 andra var där och sökte en av de 250 tjänsterna. Otroligt mycket folk!

Jag hoppas hoppas verkligen det är min tur till jobb nu och jag skulle verkligen vilja arbeta där. Det hade varit så roligt och spännande! Har varit arbetsökande sedan november 2008 och sökt säkert 100 jobb utan resultat.

Fick i allafall med mig ett par miniatyr stolar i trä som jag tänkte prova lite olika målningstekniker på. Är de inte söta?


Nej nu ska jag titta runt lite på Era bloggar för det var så länge sedan.


Kram på er alla!

Elin.

7 kommentarer:

 1. Hoppas att du mår bättre snart och att Levaxinet gör sitt. Det är jobbigt att inte ha någon ork. Lycka till med jobbet. Stolarna är så söta.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du piggnar till,så vi får fortsätta titta på dina blogg inslag
  Håller tummarna för att du får jobb där
  Stolen var jättefin
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Vi finns kvar;) Härligt om jobbet kan bli ditt och vilka gulliga stolar:)
  Bloggandet ska bara vara ett nöje inget krav=D Ha det bra och jag kikar in då & då=D Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Sänder en läkande tanke till dig:)håller tummarna för att det ska gå bra med jobbet.
  Kram/Annika

  SvaraRadera
 5. HOPPAS att du snart kommer i balans!!! Jobbigt att ständigt vara trött mm! Så har det varit för mig i vinter. (Åt tabletter som gjorde mig trött)

  Men så synd att Smygehamn ligger sååå långt härifrån!! Skulle ha varit jättekul att komma och titta och träffa dig också såklart:)

  Ha en fin dag!
  Eva

  SvaraRadera
 6. Håller alla tummar o tår för att du ska få jobbet! Måste vara jättejobbigt o vara trött jämt, hoppas att medicinen gör underverk=)
  Bloggande ska vara kul o inget krav, vi är kvar ändå, i alla fall jag!
  Kram på dig och sköt om dig!

  SvaraRadera
 7. Här får du en lite lyckospark - hoppas jobbet blir ditt!

  SvaraRadera