onsdag 14 oktober 2009

Fejkad björnfäll!

I min dator har jag en liten mapp där jag sparar på inspirations bilder jag hittar på nätet när jag surfar runt. En av dessa är en "björnfäll" som jag tycker är lite kul och annorlunda. Tyvärr kommer jag inte ihåg var jag hittade den någonstans. Men jag vet att det är en "DIY"-matta iallafall.
"Björnfällen" är utskuren på en heltäckningsmatta som sedan är kantsydd. Häftig eller hur!

Ha en fortsatt bra kväll.

Kramar Elin.

3 kommentarer:

 1. Haha, jag tycker att den är så jäkla snygg!

  SvaraRadera
 2. Ja, den var kul. Om jag nån gång ska ha en björnfäll hemma så ska det vara en sån och inte sån där lurvig sak :-) Man kan faktiskt göra roliga saker med heltäckningsmattor eller gångmattor, jag har ett tidningsklipp nånstans på en matta där man skurit ut stora rundlar och sen skurit till motsvarande i en annan färg att fylla igen hålen med.

  Decoupage på ljus har jag också tänkt testa, bra tips där om att inte värma så att skeden blir svart.

  Ditt inlägg som försvann, om annorlunda lamporna, är inte försvunnet. Ditt inlägg "Knäpp på bloggen" där du skriver om det är inlagt 29 september och det "försvunna" ligger på 16 september kl 19:45. Så antingen har du fortsatt skriva på ett inlägg som legat som utkast (datum och klockslag när man börjar skriva är oförändrade när man publicerar), eller (hemska tanke) skrivit över ett gammalt inlägg och publicerat (med ursprunglig tidstämpel) eller skrivit ett helt nytt inlägg den 29 september och själv ändrat datum/tid, men det borde du ju ha kommit ihåg... För man kan själv bestämma datum och klockslag som inlägget ska ha i bloggen, genom att klicka på länken 'Alternativ för inlägg' i vänstra hörnet nedanför textrutan. Och skriver man datum/tid som är framåt i tiden så kommer inlägget att då och inte när man spar.

  SvaraRadera
 3. Vilken jätterolig idé! Då kan man ju välja en heltäckningsmatta i någon rolig färg också.. vill ha! :)

  SvaraRadera